Tentoonstellingen

Archief Zalen

Tentoonstelling

14 feb 2014 - 23 mrt 2014

zalen

Luminous Flux

In “Luminous Flux” tonen zeven kunstenaars, wonend en werkend in Londen, hun videowerk en ruimtelijke installaties. De tentoonstelling strekt zich uit over alle zes de zalen van Arti et Amicitiae en presenteert zich als één doorlopende installatie, met een eigen duur en traject. Beelden van verontrustende scenes in epische landschappen worden opgevolgd door kleurrijke ruimtevullende projecties. Beeldmateriaal dat is gemaakt in de computer, wisselt zich af met beeldmateriaal uit de wereld van Hollywood en reclame.

Tentoonstelling

17 jan 2014 - 8 feb 2014

zalen

Nieuwe Leden

Met trots presenteert de beoordelingscommissie de leden die in 2013 lid zijn geworden.
Kunstenaars: Zan van Alderwegen, Pedro Bakker, Rachel van Balen, Henk van Bennekum, Margot Berkman, Suzanne Glerum, Meinbert Gozewijn van Soest, Daniëlle van Hilten, Aad Hoetjes, Gabrielle Kroese, Ursula Neubauer, Petra de Nijs, Maurice Christo van Meijel, Richtje Reinsma, Annelies Rigter, Ron van Roon, Sonja Rosing, Geert Schoonbeek de Vlaming, Liesbeth Sevenhuijsen, Sabine Silberhorn, Sander Stada, Laurien Versteegh, Waanja.

Tentoonstelling

7 dec 2013 - 12 jan 2014

zalen

Arti Select II

Interiors

In de tweede tentoonstelling in de reeks Arti Select heeft curator Radek Vana als thema ‘interieurs’ gekozen, omdat dit thema een belangrijke rol speelt in het werk van een aantal leden van Arti et Amicitiae. Waar in kranten en tijdschriften een interieur vooral wordt afgebeeld als een architectonische ruimte, die een onderdak biedt aan een verzameling (design) objecten, benaderen de deelnemende kunstenaars het interieur als een (psychologische) binnenruimte waarin emoties van gebeurtenissen opgesloten zitten.