Tentoonstelling en film

A Doodle A Day

Leden van Arti

20 jun 2020
t/m
15 jul 2020

zalen

‘A Doodle A Day’

Op het moment dat kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae moest sluiten vanwege de intelligente lockdown, rees bij het bestuur van Arti het verlangen om de verbinding tussen de kunstenaars- en kunstlievende leden levendig en krachtig te houden. Zo ontstond het project ‘A Doodle a Day’, een collectief kunstwerk van en voor ons allen. Alle leden werden uitgenodigd om middels schetsen, notities, telefoontekeningen, poëtische invallen of snapshots uitdrukking te geven aan kwetsbaarheid, vreugde, vergeving, liefde, angst, troost, alles wat ons mens maakt en deze te delen tijdens de weken waarin wij allen noodgedwongen thuis zaten.

De vele #doodles die Arti heeft ontvangen tijdens deze periode zijn vanaf zaterdag 20 juni te bewonderen op de tentoonstellingszalen van Arti et Amicitiae. Van de binnengekomen doodles is een mooie animatie gemaakt die al vanaf dinsdag 9 juni te zien is in de sociëteit van Arti et Amicitiae.

Wees welkom in Arti om zowel de tentoonstelling als de animatie te zien en lekker te komen lunchen of koffie drinken. Wel graag vooraf reserveren. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 13 -17 uur via 020-6245134 (optie sociëteit of optie tentoonstellingsbalie)

Met dank aan alle leden die mee hebben gedaan aan de doodle actie en tentoonstelling, de beoordelingscommissie en Marjo Boeijen voor de organisatie en Eva Gonggrijp voor het maken van de animatie.

Tentoonstelling A Doodle a Day
20 juni t/m 15 juli
Dinsdag t/m zondag van 12 -18 uur
Vooraf reserveren via 020-6245134 (optie tentoonstellingsbalie)

Animatie A Doodle a Day
t/m 15 juli
Maandag t/m vrijdag van 12-18 uur (na 18 uur alleen voor leden)
Vooraf reserveren via 020-6245134 (optie sociëteit)


Albert van der Weide


Peter Baren   


Rob den Boer


Lucien den Arend


Maartje Jaquet


Josje Crince Le Roy


Constance van Duinen


Dirk Jan Jager


Marian Bijlenga


Marjanne Geurtzen


Mieke Werners


Philine van der Vegte


Simon Oud


Ursula Neubauer


Anita Mizrahi


Henk Wijnen

Juul van den Heuvel


Magdalena Jesionek


Marie José Robben