VERWACHT

ARTI AiR

30 jun 2023
t/m
23 jul 2023

zalen

Opening:
vrijdag 30 juni 2023 19:00u

In de zomer van 2023 gaat Arti iets nieuws doen. De eerste Arti AiR in de tentoonstellingszalen zal dan plaatsvinden. Voor nu is het een pilot. Als het naar meer smaakt, willen we een blijvende plek voor beginnend beeldend kunstenaars creëren, die in het hart van onze verenging en de stad Amsterdam hun carrière op een warme én frisse manier kunnen beginnen. Het streven is dat er in de toekomst ook gewoond kan worden in Arti. Om zo de maak-sfeer verder in Arti te verstevigen.

We zien de Arti AiR ook als een buitengewone kans om Arti op een andere manier onder de aandacht te brengen. Ook willen we graag de leden betrekken in het delen van kennis en expertise. Heb je kennis te delen, omschrijf dan kort wat en hoe en stuur dit naar Arti@arti.nl.

Wij vragen ook financiële steun zodat we de kunstenaar volgens de richtlijn kunstenaarshonoraria kunnen betalen en kunnen voorzien van een ruim materiaalbudget. Alle bijdragen, groot en klein, worden zeer gewaardeerd. Met jouw donatie draag je niet alleen bij aan de ontwikkeling van de kunstenaar, maar ook aan de bekendheid en het behoud van Arti en het centrum van Amsterdam als werkruimte voor kunstenaars.

Wil je een financiële donatie doen, dan kunt je het bedrag overmaken op IBAN
NL 84 ABNA 0547 618 271, t.n.v. Maatschappij Arti et Amicitiae, o.v.v.. ‘Arti AiR’.

Als dank voor jouw bijdrage nodigen we alle donateurs uit voor een speciale studio visit in het tijdelijke atelier in Arti. Met een drankje na, en word je vanzelfsprekend vermeld op de dank-lijst, tenzij je dat niet wilt.

Heb je na het lezen van deze tekst vragen of antwoorden, mail die dan naar arti@arti.nl

Afbeelding gemaakt door Krien Clevis