Nieuws

Articula 5 is uit

19 mei 2017

Articula 5 is uit

Wie is de volgende in de reeks: Jos Houweling, Pieter Engels, Wim T. Schippers en Moniek Toebosch? Wie krijgt de Arti-medaille 2017? Articula heeft de primeur

En wat doet Minne de Groot, tot voor anderhalf jaar hoofd technische dienst van Arti, na zijn pensionering?

Wat ligt en staat er op de grote zolders van Arti? Welke schatten houden we verborgen?

Lees het hier, in Articula 5

 

Vacature financiële administratie

16 mei 2017

Vacature financiële administratie

Ben je goed met cijfers, hou je van afwisseling, ken je Exact Online en Excel als je broekzak en studeer je accountancy of economie? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor je bij de grootste kunstenaarsvereniging van Nederland in het hartje van Amsterdam!

Arti et Amicitiae is opgericht in 1839 en is de grootste kunstenaarsvereniging in Nederland. Arti is een veelzijdige en onafhankelijke vereniging met meer dan 1400 kunstenaars- en kunstlievende leden, een sociëteit en een expositieruimte. Voor onze complexe financiële administratie zoeken wij op korte termijn een

student accountancy of economie die onze boekhoudster kan assisteren bij het maken van maandelijkse prognoses en jaarrekeningen. Je hebt vanuit je studie een goede kijk op een transparante en inzichtelijke financiële verslaglegging. Het gaat om een functie van gemiddeld 10 uur per week. Honorering in overleg.

Geïnteresseerd? Stuur een korte motivatie en C.V. naar Johanna Somers, zakelijke leiding, johanna@arti.nl. As je vragen hebt kan je bellen met Arti op nummer 020 6245134 en vragen naar Johanna Somers. Meer informatie over Arti vind je op www.arti.nl.

Articula 4 is uit

1 maart 2017

Berlage, Babeth VanLoo, Arjen Lancel en Johanne Somers in één nummer.

Articula 4 (maart 2017) is uit.

Articula, het medium van en voor Arti-leden valt weer in de digitale brievenbus. Met interviews met Artibestuurderen Babeth VanLoo en Hans Kuijper, met een portret van Arjen Lancel, een van de leden achter de zeer succesvolle Museumnachten van Arti, en met de introductie van de nieuwe zakelijke leider Johanna Somers.

Daarnaast een verhaal over het eerste Eeuwfeest van Arti in 1939, een gesprek met Maurice Christo van Meijel die binnenkort exposeert in Rokin 114 en de oplossing van de vraag wie is toch die Hendrik W. Jansen van wie een Gezicht op Wittenburg zo prominent naast onze Breitner hangt. Bovendien laat Articula u meegenieten van de Portfolio-Fotografenavonden en daagt u uit de Berlagestoelen in de sociëteit aan een ander onderzoek te onderwerpen.
Dit en nog veel meer in Articula 4

De Nieuwe, kunstmagazine van Arti

24 januari 2017

De Nieuwe nummer 36 is uit! Met een keur aan beroemde en minder beroemde kunstenaars en schrijvers. Met als thema: het fysieke lichaam. Dat is natuurlijk een pleonasme. Maar dat mag de pret niet drukken. Kunstenaarsvereniging is ook een lichaam en misschien wel veel meer dan een lichaam. Klik hier  De Nieuwe 36