Bedrijfslidmaatschap

Arti et Amicitiae stelt sinds kort haar sfeervolle locatie open voor bedrijven of instellingen en biedt u de mogelijkheid een bedrijfslidmaatschap aan te vragen. Zo kunt u met uw collega’s en relaties in een bijzondere omgeving terecht voor bijvoorbeeld een lunch of diner.

Arti is de plek om uw netwerk uit te breiden. Het ledenbestand bestaat uit ambitieuze spelers uit de kunstwereld en het culturele, maatschappelijke en zakelijke leven. De sociëteit heeft een lunch- en een dinerkaart. Het is een uitstekende plek om te werken en te vergaderen. Doordeweeks kun je er van 12:00 tot 00:00 uur terecht voor een borrel en een goed gesprek. De sociëteitsruimte kan tevens gebruikt worden feesten, herdenkingen, boekpresentaties etc.

Daarnaast organiseert Arti onder andere: Lezingen en evenementen in samenwerking met diverse culturele instellingen. Literaire salon met daarin interviews met schrijvers, DJ’s en bands op vrijdagavond.

Ook is het voor u mogelijk om de sfeervolle sociëteit, de vergaderruimte van Rokin 114 en de tentoonstellingszalen te huren voor lezingen, vergaderingen, presentaties of feesten. Onze sociëteitsmanager informeert u graag over de vele mogelijkheden.

Wat kan Arti u bieden:

Een bedrijfslidmaatschap is mogelijk bij een afname van vijf passen met een maximum van twintig passen. Vanaf de achtste pas ontvangt u een staffelkorting van €25, per pas. Dit betekent dat u de twintigste pas gratis ontvangt.
Voor het bedrijfslidmaatschap geldt dat het entreegeld ad € 50,- niet in rekening wordt gebracht. Bovendien ontvangt uw bedrijf 20% korting op de huur van de sociëteit, de tentoonstellingszalen en de vergaderruimte van Rokin 114.
Daarnaast is het voor elke pashouder mogelijk om één gast te introduceren.
Net als andere leden komt u twee maanden voor te hangen. Dit betekent dat uw naam bekend wordt gemaakt aan de leden en dat zij gedurende twee maanden bezwaar kunnen aantekenen tegen uw aanstaand lidmaatschap. Na twee maanden wordt uw lidmaatschap definitief.

Heeft u interesse in een lidmaatschap neem dan contact op met Eveline van Schie via eveline@arti.nl of 020-6245134