ArtSpace

Sophie Bekkering

Boomgrens

4 apr 2022
t/m
15 apr 2022

artspace

Boomgrens
In deze tentoonstelling toont Sophie Bekkering haar landschappen die zijn samengesteld uit elementen die de bergwereld kenmerken. De ongerepte alpine ruimte waarin bomen, rotsen en water figureren.
Haar vroegste werk is begonnen vanuit wandelingen door de Gelderse bossen en inmiddels is ze de bomen nagereisd tot aan en over de boomgrens. Daar zijn de bomen blootgesteld aan grote krachten en zijn het overlevers op de rotsen, of ze worden als resten hout weer opgenomen in de natuur.

Het sublieme milieu van de alpenwereld laat een veerkracht en eeuwigheidswaarde van de natuurlijke processen zien dat haar blijft boeien. Op atelier wil ze deze wereld steeds oproepen om er deel van uit te blijven maken en er energie aan te ontlenen.
In haar schilderijen verbeeldt ze de onderliggende krachten van deze omgeving door middel van haar expressieve toetsen en levendige kleurkeuze.
Het zijn schilderijen die energie uitstralen of het nu op groot of klein formaat is.

De ArtSpace is geopend van maandag t/m vrijdag van 12:00 – 22:00 uur. De kunstenaar zal op woensdag 6 en 13 april van 14.00 – tot 19.00 zelf aanwezig zijn. (na 17:00 uur alleen voor leden en introducees). Ben je geen lid en wil je na 17.00 komen maak dan een afspraak bel 06-23722143 of mail j.bekkering4@chello.nl).

De entree van ArtSpace bevindt zich in het sociëteitsrestaurant op de begane grond.

Beeld: Sophie Bekkering, Blausee