ARTSPACE

Expressieve poses

Modeltekenclub exposeert

21 jun 2021
t/m
25 jun 2021

arti galerie

Voor bezoek aan de ArtSpace raden wij u aan vooraf telefonisch te reserveren (vanaf 12 uur op werkdagen: 020 – 6245134, optie sociëteit). Ter plaatse reserveren kunt u het ook proberen, maar telefonisch gemaakte reserveringen gaan voor en vol = vol.

Expressieve poses te zien in de Artspace

Rondborstige gratiën, afgetrainde dansers of eerbiedwaardige grijsaards poseren iedere maandag voor een zeer diverse groep Arti-kunstenaars. In volle concentratie schetsen, tekenen of schilderen de aanwezigen de modellen van de avond waarbij, naast de vormen, ook de energie die ze uitstralen een grote rol speelt.
Klassieke houdingen en expressieve poses worden vertaald in werk dat direct in de verkoop kan. Al zijn er ook kunstenaars die het materiaal liever in eigen atelier uitwerken. De expositie toont een staalkaart van stijlen, technieken en opvattingen.

Er exposeren:
Phil Bloom, Josje Crinceleroy, Katelijne Davids, Marie-Jeanne van Engelen, Judith Heinsohn, Pim Jonker, Dorrit Klomp, Gabriel Kousbroek, Bernard van Lammeren, Lotje van Lieshout,Peter de Rijk, Carla Rump, Philine van der Vegte

De Artspace is geopend van 21 t/m 25 juni 2021, ma t/m vr 12.00 – 22.00 uur

Dorrit Klomp, Pim Jonker en Judith Heinsohn