Arti Galerie

Kunstbende

Regionale winnaars Noord-Holland

1466726400

4

Opening:
1466787600
Opening vrijdag 24 juni 2016 | 17.15 uur | Het hele weekend is de tentoonstelling te zien tussen 12.00-17.00 uur. Op zondag is de sociëteit voor een ieder die langskomt opengesteld voor een kleine lunch en/of koffie/drankje.
Openingstijden: za-zo

Graag nodigt de sociëteitscommissie u uit voor de tentoonstelling van de winnaars van Kunstbende 2016.

Opening vrijdag 24 juni 2016 | 17.15 uur | Het hele weekend is de tentoonstelling te zien tussen 12.00-17.00 uur. Op zondag is de sociëteit voor een ieder die langskomt opengesteld voor een kleine lunch en/of koffie/drankje.

Kunstenaars: Ro Barbie, Jesse Grooten, Dewi Hummelink, Nafiska Makri Makridou, Sarah der Nederlanden, Anouk de Niet, Marina Olivera Sangers, Jil Jil Siu, Thong Thong Siu en Bente Zwart, Kyara Bhiekharie & Leanne Janssen en Anne van Ophem

Kunstbende is dé wedstrijd voor jong creatief talent. Via regionale, provinciale en landelijke rondes strijden jaarlijks duizenden jongeren in de categorieën dans, dj, expo, fashion, film, muziek, taal en theater. De winnaars krijgen de eervolle Gouden Spotlight, de mooiste prijzen en maatwerk op het gebied van talentontwikkeling. Hiermee helpt Kunstbende de jonge artiesten met de eerste stappen richting een professionele carrière in de kunsten. Naast de wedstrijd biedt Kunstbende een landelijk platform voor jonge creatieven.

Arti et Amicitiae verwelkomt de regionale winnaars van Kunstbende Amsterdam, Flevoland, Noord-Holland en Utrecht voor een gewaagde gezamenlijke tentoonstelling in de Arti-galerie. Ro Barbie, Jesse Grooten, Dewi Hummelink, Nafiska Makri Makridou, Sarah der Nederlanden, Anouk de Niet, Marina Olivera Sangers, Jil Jil Siu, Thong Thong Siu en Bente Zwart, Kyara Bhiekharie & Leanne Janssen en Anne van Ophem laten u graag hun inzending zien. De eerste prijs winnaar van KUNSTBENDE EXPO 2016 krijgt bovendien een tentoonstelling bij de Blikopeners van het Stedelijk Museum in Amsterdam.

Curator: Angeliek Ververs, Kunstenaarslid Arti et Amicitiae, Jurylid halve finale Kunstbende.
Organisator: Gonny van Oudenallen, lid Arti et Amicitiae, Jurylid halve finale Kunstbende.

Ondersteunende Arti-kunstenaars zijn , Boudewijn Paijens en Anita Mizrah en Angeliek Ververs en kandidaat kunstenaarslid Noa Latif Lamp die een op een gesprekken met de jongelui doen over het vak kunstenaarschap