Workshop

Van Verloren naar Gevonden: Het Ontdekken van Persoonlijke Kracht

zalen

17 jul 2023
17:30 uur

Op maandag 17 juli om 17:30 organiseert Halina Mihutskaya een workshop “Van Verloren naar Gevonden: Het Ontdekken van Persoonlijke Kracht.” De workshop verkent zelfexpressie door middel van lichamelijke beweging en ontsluit het verborgen potentieel en onaangeboorde kennis van het lichaam en de geest. De workshop biedt de mogelijkheid om diep in jezelf te duiken en nieuwe dimensies van zelfexpressie te ontdekken. Het bestaat uit een opwarmingsessie waarbij deelnemers barrières loslaten en contact maken met anderen, gevolgd door lichamelijke improvisatie om verborgen innerlijke zelf te ontmoeten en toegang te krijgen tot het inherente geheugen van het lichaam.

De voertaal van de workshop is Engels. Registratie is vereist en er is een maximum aantal deelnemers van 20 personen. Meld je aan via onderstaande link.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfe2O2pcMiGC9b3hfjtxnoNu3xqM3CuxGxpyF7XJk5oS4xyjw/viewform

Deze workshop maakt onderdeel uit van Rooting Point, een expositie die van 10 t/m 21 juli te zien is in de ArtSpace van Arti.

Het project “Rooting Point” wil de aandacht vragen van een breder publiek voor de cultuur van Belarus en strategieën om ver van huis je eigen identiteit te bewaren. Het is een samenwerking van 3 kunstenaars met Belarussische roots, van wie elk haar eigen wortels ontdekt op haar eigen manier, in de context van immigratie, de ongekende repressie in Belarus en de oorlog in buurland Oekraïne. Lena Davidovich, Julia Mekes en Tasha Arlova benaderen de materie door middel van verschillende media met elk een eigen beeldtaal, met als doel de Belarussische cultuur en identiteit te versterken. De tentoonstelling is te bezoeken in Arti en Amicitiae van 10 tot en met 21 juli.

De feestelijke opening is op 10 juli om 19:00. Tot dan!