Maalstroom

Water moving

Marilyn Arsem

zalen

11 jun 2019
t/m
23 jun 2019
maandag t/m vrijdag 12:00 - 18:00u

DURATIONAL PERFORMANCE WATER MOVING – MARILYN ARSEM

De ‘durational’ performance waarin gastkunstenaar Marilyn Arsem met minimale ingrepen de tijd verbeeldt. Een contemplatief onderzoek naar de beweging van water. Van 11 t/m 23 juni in in Arti, dinsdag tot en met zondag van 12-18 uur

Een ‘durational’ performance waarin Marilyn Arsem met minimale ingrepen de tijd verbeeld. Een contemplatief onderzoek naar de beweging van water. “Ik zal de paden markeren waarlangs het water loopt, ontdekken door wat het wordt belemmert, afmeten van waar het zich verdampt en onderzoeken wat er achter blijft. Elke dag zal ik een andere koers volgen. Eventueel vraag ik het publiek om mij te helpen, terwijl andere momenten ik hen zal uitnodigen om samen met mij in stilte te observeren. ‘Water Moving’ is een kleinschalig onderzoek ontworpen voor grotere vragen en gedachten.”

Marilyn Arsem creëert live events sinds 1975, van solo performances in galeries tot grootschalige, site-specific werken op festivals, conferenties, alternatieve ruimten, musea en universiteiten in 29 landen van Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten tot Azië.
De performance presentatie is ontwikkeld in samenwerking met Jolanda Jansen (organisatie P.S Den Haag)