Boekpresentatie

To be continued

Een geschiedenis van de Gerrit Rietveld Academie.

2

1478822400
16:30 uur
* Vrij toegankelijk voor leden en niet-leden

Vol trots presenteert de Gerrit Rietveld Academie op vrijdag 11 november het boek To be continued. Een geschiedenis van de Gerrit Rietveld Academie.

Deze publicatie, in opdracht van de academie geschreven door kunsthistoricus en Rietveld alumnus Jan van Adrichem, beschrijft de geschiedenis van de academie en zijn voorlopers.

In het boek wordt de lezer meegenomen van de oorsprong van het kunstonderwijs in de 18e eeuw naar de Gerrit Rietveld Academie zoals we die vandaag kennen. To be continued laat zien hoe de academie vele geschiedenissen heeft: als organisatie, maar ook als plek waar elke student in de loop der jaren zijn eigen geschiedenis heeft gecreëerd.
De publicatie is vormgegeven door Rietveld-alumna Migle Kazlauskaite, omslagontwerp door studenten Loris Pernoux en Anton Westbom Weflö. Het boek bevat bijdragen van fotograaf Johannes Schwartz, Werker Magazine (Marc Roig Blesa en Rogier Delfos) en de resultaten van workshops met studenten Grafisch Ontwerpen begeleid door docenten Saskia Janssen en Uta Eisenreich.
We nodigen u van harte uit om op vrijdag 11 november om 1630 uur de presentatie van het boek bij te wonen in de sociëteit van Arti et Amicitiae. Tijdens de bijeenkomst is To be Continued verkrijgbaar voor de speciale introductieprijs van € 15.
We hopen u te zien op 11 november!
College van Bestuur Gerrit Rietveld Academie,
Annelies van Eenennaam, Ben Zegers & Jurgen Bey