Rondleiding

Parallel Stories; van klokkenluider tot dromenduider

1

1447372800
17 uur

Vrijdag 13 november 17 uur geeft Renée Hartog in samenwerking met de curatoren van “Parallel Stories, van klokkenluider tot dromenduider” een rondleiding door de tentoonstelling.

Deelnemende kunstenaars:
Jan Rothuizen / Jasper de Beijer / Paul Klemann / Natasja Kensmil / Jisan Ahn / Radio Neverno / Emmeline de Mooij / Sebastiaan Schlicher / Esiri Erheriene-Essi / Martha Colburn / Meschac Gaba / Erik Kessels  Curatoren Arjen Lancel, Radek Vana en Frans Franciscus

‘PARALLEL STORIES’ is een kunstmanifestatie waarin het verhalende in de kunst in al zijn verschijningsvormen een podium krijgt. Te zien, te horen en te beleven door het gehele gebouw van Arti et Amicitiae.

Voor deze aan de Museumnacht verwante tentoonstelling hebben de curatoren kunstenaars uitgenodigd die het verhalende, de actuele geschiedenis, de parabel, de metafoor en de droom tot het belangrijkste onderdeel van hun werk hebben gemaakt. Zij brengen hun eigenzinnige, soms verontrustende kijk op de wereld in hun werk tot uitdrukking in alle mogelijke media.

De kunstenaar curatoren Arjen Lancel, Radek Vana en Frans Franciscus organiseerden ook museumnacht 2012, 2013 en 2014 voor Arti. En kregen daarvoor 2 keer een Museumnacht Award.