Reserveren voor bezoek aan Arti

17 jun 2020
t/m
29 aug 2020

Na lange tijd begint het leven langzaam weer op gang te komen!
Vanaf 1 juli mag Arti et Amicitiae weer meer mensen toe laten in onze mooie sociëteit en tentoonstellingszalen en is er weer ruimte voor feestelijke openingen van tentoonstellingen en activiteiten. Dat is goed nieuws!

RESERVEREN
Reserveren voor regulier tentoonstellingsbezoek voor de bovenzalen, kan ter plaatse aan de balie. U hoeft dus niet meer vooraf te bellen. Voor lunch, koffie , borrel of diner raden wij u met klem aan wél vooraf telefonisch te reserveren (020- 6245134, optie sociëteit). Ter plaatse reserveren kunt u ook proberen, maar telefonisch gemaakte reserveringen gaan voor en vol = vol.

Reserveren voor tentoonstellingsopeningen en activiteiten is verplicht.
Dit kan via arti@arti.nl of telefonisch via 020-6245134.

Aan de schakers, biljarters en bridgers: u bent van harte welkom vanaf 20.30 uur. Voor deze groepen geldt: reserveren verplicht.

ZOMEROPENSTELLING
De gehele zomer is Arti open voor tentoonstellingsbezoek, lunch, koffie borrel en het verenigingsgevoel. Tentoonstellingen op zalen: dinsdag t/m zondag van 12-18 uur
Sociëteit: maandag t/m vrijdag van 12 – 23 uur

REGELS
Binnen de versoepeling van de Covid-19 maatregelen blijven we allemaal wél extra alert. Leidend blijft de 1,5 meter afstand regel, handhygiëne en thuisblijven bij lichte verkoudheidsklachten of koorts. Tevens worden er door het hele pand looproutes aangehouden, nemen wij bij binnenkomst een kort vragenlijstje met u door, noteren wij uw naam en telefoonnummer en wordt u geplaceerd bij bezoek aan de sociëteit. Betaling is pin only.