Out of Order

SOUND TOUR | FLIP-BOOKS | PEER PAPER CREATIVE PROCESS VOL.5

zalen

1 jun 2018
19.30 uur
Voor leden: entree gratis Niet - leden: € 3,-

Voordat Out of Order een feit wordt, is PEER het afgelopen weekend gestart met de opnames van de installaties en het uitgeven van een podcast serie. Vrijdagavond zijn alle geluiden ‘un-live’ te beluisteren in een speciale sound tour door de tentoonstelling (neem je headphone mee!).

In de tentoonstelling heeft PEER een tijdelijk Paper Atelier geïnstalleerd waar flipboekjes van de objecten worden gemaakt. Er is een productielijn voor het printen, snijden en binden van de boekjes opgezet. Je kunt hier dus je eigen publicatie van de installaties in beweging maken.

PEER is een nomadisch platform dat zich focust op het werkproces van kunstenaars. Naast het organiseren van pop-up residenties en radio maken, geven zij het magazine ‘PEER Paper’ uit. Na de podcast tour wordt de 5e publicatie ‘Paper Creative Process’ gelanceerd in het Paper Atelier, waar PEER de totstandkoming van dit nummer en de flipboekjes presenteert.

19.30 uur _ Podcast tour | 20.15 uur _ PEER Paper launch

Dit programma is onderdeel van de tentoonstelling Out of Order | Performing Objects
26 mei t/m 17 juni 12.00 – 18.00 uur (maandag gesloten)
Arti et Amicitiae, Rokin 112, Amsterdam

Out of Order is mede mogelijk gemaakt door Arti et Amicitiae, het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Stichting Stokroos en REX International BV (Paper Atelier)