Mini Museumnacht – ORAKEL

(video)installaties / performances / live muziek

sociëteit

9 nov 2018
20.30
Opening:
vrijdag 9 november 2018 20:30u

Op de tentoonstellingszalen Live performances van:

Domenique Himmelsbach de Vries richt zich op onzichtbare binnen onze samenleving. Met het Monument Paper voor de Paperless voorziet hij een prangende en schurende actuele, sociale kwestie van een gezicht.

Marieke Coppens speelt met aannames en verzoek tot overgave in een helingsproces waar alleen zij de touwtjes in handen heeft. 

Haian Arshied i.s.m. Tchelet Pearl Weisstub, De Syrische muzikant Haian Arshied verzorgt een indrukwekkende soundscape bij het werk van  Tchelet Pearl Weisstub. Tchelet ziet zichzelf als trotse Jerusalemiet, een schuldige onderdrukker, een luie activist, theatermaker, beeldend kunstenaar die in Amsterdam werkt en woont.  Haar werk gaat over het verschil tussen de barbaar en de geciviliseerde.

Arne Hendriks Incredible shrinking man

Hendriks onderzoek, naar de implicaties van het inkrimpen van de menselijke soort om beter bij de aarde te passen, speelt zich meestal online af, op zijn website en in lezingen/performances voor het bedrijfsleven. 

In de sociëteit:

Liev band: Bloem de Wilde de Ligny (UK)  is een in Londen gevestigde singer-songwriter, producer en beeldend kunstenaar. Ze gebruikt haar synesthesie om muziek te maken die kan worden gezien, en kunst die kan worden gehoord en gevoeld.

DJ: Miss Whips de raarste, heetste en coolste retro-, en underground muziek in een wilde set die je laat shaken, dansen, draaien en en tuimelen in een ruige eclectische set vol nostalgie en erotiek.