Excursie naar de TEFAF- GECANCELLED-

Voor leden

13 mrt 2016
Vertrek: 9 uur vanaf Leidseplein ( voor Paradiso) Terugreis: 16:30 uur vanuit Maastricht * Alleen voor leden en introducées

WEGENS OMSTANDIGHEDEN IS DEZE EXCURSIE GECANCELLED.

Arti op Stap

The European Fine Art Fair, afgekort TEFAF, is een jaarlijks terugkerende tien dagen durende kunst- en antiekbeurs in Maastricht. De beurs vindt plaats in de maand maart in het Maastrichts Expositie en Congres Centrum (MECC) en wordt als toonaangevend beschouwd. Alle reden dus om als Arti daar een bezoekje aan te doen. Dat kunnen we nu doen met een mooie korting!

Arti nodigt U uit om mee te gaan (en Kringleden kunnen ook mee) en heeft kortingskaarten gekregen voor beide clubs. We gaan weer met de Groengrijsbus dus de reis is ook voordelig en gemakkelijk. De kosten zijn in totaal 49 euro (reis + incl 50% kortingskaart beurs) De reis gaat door bij 25 personen en is ook toegankelijk voor introducées, dus zegt het vooral voort! Mocht u al in bezit zijn van een entreekaartje, dan kunt u natuurlijk ook gewoon met ons meereizen en alleen de reiskosten  (29 euro)betalen. Vermeld dat graag bij de reservering.

Praktisch
We vertrekken om 9.00 uur vanuit Amsterdam (de groengrijsbus staat bij Paradiso Leidseplein). We verwachten om 11.45 uur bij TEFAF aan te komen. Daar is iedereen vrij op eigen gelegenheid de beurs te bezoeken. Om 16.30 uur vertrekken we dan weer richting Amsterdam. Een drankje onderweg is mogelijk. (er gaan nog stemmen op om in Maastricht te blijven eten.. maar voorals nog gaan we om 16.30 uur richting Amsterdam

Reserveer bij de Societeitscommissie@arti.nl
(Reservering is volledig bij mail sturen en betaling doen: 49 euro p.p. op NL63ABNA0548213550 t.n.v De Kring o.v.v TEFAF )