Arti Shuffle

Een avond met Jowa

3 nov 2023
17.00 uur

De toegang is gratis, wel graag reserveren via deze link.

Ter ere van de publicatie van het twee-in-een boek ‘Architectenbureau Jowa 1976–2021 Amsterdam’ en ‘Jowa, het verhaal over de man achter zijn bureau’ en ter viering van zijn oeuvre nodigen wij u uit voor een maskerade in Arti et Amicitiae. Een zintuiglijke avond waarin we terugblikken op de carrière van Jowa samen met studenten van de Rietveld, Reinwardt Academie en studenten Museologie van de UvA, met muziek, performance en mode.

Aanvang 17.00 uur bespreken we de professionele ontwikkeling van Jowa. Wat is de nalatenschap van het fenomeen Jowa aan de volgende generaties? Het vervolg van de avond wordt er samen gegeten (tussen 18.00 en 20.00 uur) en daarna gedronken, gesproken en gedanst (van ongeveer 20.30 tot 23.00 uur).

‘Kom zoals de meeste anderen je nog niet kennen’.

Maeve van der Steen, Jeroen Fransen – zang en muziek en modeontwerper Emma Milicevic en haar modellen larderen de avond met zang en performance om ons in de juiste sfeer te brengen.

Het boek over Jowa en zijn bureau geeft een gedetailleerd overzicht van de oprichting en de geschiedenis van het bureau en is rijk geïllustreerd met een keuze aan talrijke nationale en internationale projecten: museale projecten, verlichting, kantoren en openbare ruimten en particulieren. U kunt het boek deze avond kopen en door Jowa laten signeren.

 

 

De Arti Shuffle is een (bijna) wekelijks programma in de sociëteit van Arti et Amicitiae met beeldende kunst, performances, installaties, muziek, lezingen, filmvertoningen, lekkere drankjes én de dansvloer. Iedereen is welkom! Houd www.arti.nl in de gaten voor het programma.