De Rest is Ruis

6 jun 2024
20.00 uur

Donderdag 6 juni om 20.00 uur | Ruist! | sociëteit, ArtSpace-XL incl. expo in het voorportaal, tentoonstellingszalen en meer!

De Rest is Ruis verlegt wederom haar grenzen. Speciaal voor jou, speciaal tijdens de Rest is Ruis, een speciaal programma: DE REST IS RUIS EXTRAORDINAIRE
Verbindt van onder tot boven, drie tentoonstellingen zijn te zien en de (of ten minste een aantal) makers zijn aanwezig.

Marieke Coppens zal haar werk in de Artspace met als titel ‘niet het uiterlijk voor goede vriendschappen net als de tongen van de honden’. speciaal voor Ruist! Toelichten, ze heeft ook speciaal voor de Amsterdam Art Week en Ruist! de Art Space uitgebreid naar het voorportaal.

Ook kersvers Arti-lid Marc van Dijk zal ons verblijden met zijn stralende optimisme. Hij gaat ons naar aanleiding van zijn werk (o.a. een video en muurdialoog die op dit moment te zien zijn in de sociëteit) meer vertellen over zijn onderzoek naar optimisme.

Daarnaast zijn (met dank aan Greet) de tentoonstellingszalen boven speciaal voor ons Ruisers open tot 21.00. Dit keer de tentoonstelling 1 en 1 is 1.

Dus, DON’T WORRY, BE HAPPY en kom naar de barrrrrr op donderdag 6 juni om 20.00 uur!

Over de Rest is Ruis: Elke eerste donderdag van de maand ledenborrel. Kort of lang lid van Arti of van het leven? Iedereen is welkom: kunstenaars, kunstliefhebbers en introducés! Geen korting of gratis drank, wel kans op mooie gesprekken en misschien wel meer. Vier keer per jaar RUIST! een extra ruisende versie.