Club Arti

The 4th edition

sociëteit

27 okt 2017
21-0.200 uur
Vrij toegankelijk voor leden

Liefste Apenkoppen! Zo langzamerhand begint het in ons aller biologische klok te infiltreren. De vierde vrijdag van de maand is het weer tijd voor Club Arti. Knalgoeie live bands, performances en verrassende interventies. En dat alles in een prachtige omgeving: de door H.P. Berlage ontworpen sociëteit van de oudste en mooiste kunstenaarsvereniging.

Apenkooi of apekooi…?
Vrijdag aanstaande barst het weer los in Arti met Club Arti en de line up is bekend. We hebben er even op moeten wachten, maar het was het waard!

Maak je op voor een avond muziek, dansen, mini-synthesizers en songs over het dierenrijk.

We hebben Gabriel Kousbroek te gast. Gabriel Kousbroek is en kan alles! Hij is auteur, tekenaar, maker van spannende animaties, muzikant en echtgenoot. Tijdens Club Arti heeft hij zijn platen bij zich en draait een mix van oude jazz, punk disco electro en balkanhouse.
Tussendoor treedt hij op met zijn live-act Anti Synch Squad (Mini-synthesizers, een effectbak, een boombox en Gabriel)

Pia Vapeur is er ook. Wat een mooie verschijning
Pia Vapeur is geïnspireerd door Zarah Leander, Hildegard Kneff en brengt prachtige muzikale performances. Klassieke aria’s, Duitse en Franse muziek en soms opvallende uitstapjes naar 90’s house. Pia Vapeur is het alter ego van Jeroen Fransen, interdisciplinair kunstenaar.

Vrouwen zijn oké en deze zeker, Kiki! 
Maakte Kiki in een ver verleden ruige, vuige, nietsontziende punk in de band Malle Pietje en
de Bimbo’s, in Arti komt ze met meeslepende en gevoelige songs over dieren. In het Nederlands, dus de teksten komen diep binnen. Hopelijk draagt ze een body-warmer met haar eigen art work achterop, want Kiki schildert en tekent geweldig en maakt haar eigen kleding.

Tussen de optredens hebben we Marnix (kunstenaar en organisator van Club Arti) achter de draaitafels met een vette mix. Doe je discodanspak aan

 

 

 

 

Wil je een bijdrage leveren aan een Club Arti avond met een performance, act of wat dan ook! Mail naar clubartiamsterdam@outlook