Axelle Fanyo & Tokiko Hosoya

Grachtenfestival

sociëteit

22 aug 2015
14 uur
Het grachtenfestival stelt 30 gratis kaarten beschikbaar voor Arti leden. Graag reserveren via mirjam@arti.nl onder vermelding van lidmaatschapsnummer (max 2 kaarten per persoon) Op=op Reguliere kaarten a €14 euro zijn verkrijgbaar via www.grachtenfestival.nl

Het Internationaal Studenten LiedDuo Concours 2015 werd gewonnen door sopraan Axelle Fanyo en pianiste Tokiko Hosoya. Het concours voor jonge professionele musici richt zich specifiek op het lied-duo, waarbij de rol van de piano gezien wordt als een gelijkwaardige stem. Twee stemmen met een eigen geluid en timbre die opzoek gaan naar eenheid in de interpretatie. Een interessante Expeditie!

Axelle en Tokiko ontmoetten elkaar in 2012 op het Conservatorium van Parijs. Axelle studeert daar als zangeres en Tokiko als liedbegeleider. Zij studeerden samen bij Anne Le Bozec. Sindsdiend vormen ze een vast duo en treden regelmatig op, op locaties als het Petit Palais in Parijs, de Armenian Cathedral in Parijs. Tijdens Grachtenfestival Amsterdam treedt het internationale duo op in de sociëteit van Arti et Amicitiae.