AkzoNobel Art Foundation

Arti op stap

Common Ground

29 jun 2018
inloop 14:45, start 15 uur, locatie: Akzo NobelCenter
Alleen voor Arti leden en introducées Graag aanmelden via arti@arti.nl

Arti et Amicitiae nodigt de leden van harte uit voor een bezoek aan de Akzo Nobel Collectie op de Zuidas. Akzo Nobel beschikt over een belangwekkende en indrukwekkende kunstcollectie. Met wisselende tentoonstellingen in hun Art Space, in het Akzo Nobel kantoor op de Zuidas, geven zij hun medewerkers maar ook bezoekers de kans om deze prachtige collectie te leren kennen.

Op vrijdag 29 juni bezoeken we de tentoonstelling Common Ground.
De multidisciplinaire tentoonstelling bevat kunstwerken van zowel jong talent als internationaal gerenommeerde kunstenaars zoals Jennifer Tee, Charles Avery, Damien Hirst, Otobong Nkanga, Sam Salehi Samiee, Maria Roosen, Hester Oerlemans, Guido van der Werve, Isaac Julien, Michael Wolf en Xiaoxiao Xu. Ook zijn er twee werken in situ gemaakt; een muurschildering van Gijs Frieling en een locatie specifieke installatie van Frank Havermans.

Margreet Kramer, medewerker Akzo Nobel Art Foundation, kunstenaar én Arti lid ontvangt u en geeft een korte introductie over de tentoonstelling met uitleg over het ontstaan en de opbouw van de collectie en de werken in de tentoonstelling.

Voor meer informatie over de tentoonstelling zie https://www.artfoundation.akzonobel.com/en/exhibitions/4
Organisatie: Gonny van Oudenallen

graag opgeven via arti@arti.nl

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Locatie:
AkzoNobel Art Space
Christian Neefestraat 2
Amsterdam

De Art Space bevindt zich op de begane grond van het AkzoNobel Center, Christian Neefestraat 2, 1077 WW Amsterdam.

Het AkzoNobel Center ligt nabij het Beatrixpark, op ca. 5 minuten loopafstand van Station Amsterdam Zuid. Het AkzoNobel Center is gemakelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt reizen per trein naar Station Amsterdam Zuid, of gebruik maken van tram 5 (halte Prinses Irenestraat), bus 51 (halte Station Zuid), of metro 50 (halte Station Zuid).
Voor bezoekers van de Art Space is er geen parkeergelegenheid bij AkzoNobel, in de nabije omgeving is echter voldoende (betaalde) parkeergelegenheid