De gedichten van Hans Arp

Menschen Worte

Theatraal concert

19 dec 2017
20.30 uur
Vrij toegankelijk voor leden en introducées €7,50 voor niet-leden

Voor mezzosopraan, fluit, contrabas en harp

Komisch, bijtend, filosofisch en ontroerend… in de voorstelling Menschen-Worte, gebaseerd op het poëtische werk van Hans Arp, wordt het absurde van het menselijke bestaan gevierd. Samen met componist Astrid Kruisselbrink en regisseur Marc Pantus brengen vier musici de humoristische en beeldende gedichten van Hans Arp op speelse wijze tot leven. Woorden worden klank en musici worden personages, in deze intieme voorstelling waarbij het publiek wordt meegesleept naar de tijd van Dada en De Stijl van 100 jaar geleden.

Dinsdag 12 december en woensdag 13 december speelt Menschen-Worte het theatraal concert rond de gedichten van Hans Arp in het Ostade Theater Amsterdam. De kunstenaars van Arti zijn uitgenodigd deel te nemen aan een tentoonstelling die zowel het decor, als een mini-salon in de foyer verzorgen. Op deze manier verlengen wij de jaarlijkse Salon buiten de muren van Arti. Het ensemble zal gedurende de voorstelling de communicatie aangaan met de kunst.

Dinsdag 19 december zal de voorstelling te zien zijn in Arti en zal het ensemble de voorstelling on harmonie met onze Salon spelen.

Voorafgaand aan het concert is er gelegenheid te dineren in de sociëteit.

Kröller-Müller Première 27 mei 2017