Openingstijden vanaf 5 juni 2021

Eindelijk! Na lange tijd begint het leven langzaam weer op gang te komen.
Vanaf 5 juni mag Arti weer open voor bezoek aan tentoonstellingen en een hapje en een drankje ín de sociëteit of op het terras. We popelen om jullie weer te zien en samen te kunnen genieten van waar het écht om gaat binnen Arti: Kunst en Vriendschap.

RESERVEREN

TENTOONSTELLINGEN BOVENZALEN
GEOPEND DINSDAG T/M ZONDAG VAN 12 – 18 UUR
Reserveren voor regulier tentoonstellingsbezoek voor de tentoonstelling UPDATE – Werk van Nieuwe Leden op de bovenzalen, kan via het reserveringssysteem of ter plaatse aan de balie.
Arti werkt met tijdslots van 45 minuten.

SOCIËTEIT EN SOCIETEITSTENTOONSTELLINGEN
GEOPEND MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 12 – 22 UUR
Voor lunch, koffie, borrel of diner en bezoek aan de tentoonstellingen in de sociëteit en de ArtSpace raden wij u met klem aan vooraf telefonisch te reserveren (vanaf 12 uur op werkdagen: 020 – 6245134, optie sociëteit). Ter plaatse reserveren kunt u het ook proberen, maar telefonisch gemaakte reserveringen gaan voor en vol = vol. Let op: in de sociëteit moet men zitten en geldt een maximum van 4 personen aan een tafeltje.

Aan de schakers, biljarters en bridgers: u bent van harte welkom vanaf 20.30 uur. Voor jullie geldt: reserveren verplicht.

ARTSPACE EN SOCIËTEITSTENTOONSTELLINGEN
MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 12 – 22 UUR
Voor deze exposities geldt dat u telefonisch kunt reserveren via de sociëteit (vanaf 12 uur op werkdagen: 020 – 6245134, optie sociëteit). Ter plaatse reserveren kunt u het ook proberen, maar telefonisch gemaakte reserveringen gaan voor en vol = vol. Let op: in de sociëteit moet men zitten en geldt een maximum van 4 personen aan een tafeltje.

REGELS
Binnen de versoepeling van de Covid-19 maatregelen blijven we allemaal wél extra alert. Leidend blijft de 1,5 meter afstand regel, handhygiëne en thuisblijven bij lichte verkoudheidsklachten of koorts. Tevens worden er door het hele pand looproutes aangehouden, nemen wij bij binnenkomst een kort vragenlijstje met u door, noteren wij uw naam en telefoonnummer en wordt u geplaceerd bij bezoek aan de sociëteit. Als u loopt door het pand is een mondkapje verplicht. Dit geldt ook als u loopt door de sociëteit. Betaling is pin only.