Gewijzigde openingstijden per 15 oktober 2020

Zoals u waarschijnlijk weet, moet de horeca vanaf 15 oktober voor tenminste vier weken weer sluiten. Echter, in deze halve lockdown, blijven de tentoonstellingen op de bovenzalen, in de sociëteit en in de ArtSpace wel voor publiek toegankelijk. 


De openingstijden van Arti
voor tentoonstellingsbezoek zijn de komende vier weken als volgt: 

Maandag: Arti gesloten
Dinsdag t/m zondag: Tentoonstellingen geopend van 12-18 uur

– Voor elke tentoonstelling geldt dat er per tijdslot moet worden gereserveerd via de bijgevoegde link onder de tentoonstelling. 
– Groepen van maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens mogen tegelijkertijd naar binnen. In de Art Space mogen maar twee personen tegelijk

Arti blijft telefonisch en per mail bereikbaar via 020-6245134 (dinsdag tot en met vrijdag tijdens kantooruren) en via arti@arti.nl 


Wij houden u via de gebruikelijke kanalen op de hoogte over de te bezichtigen exposities en en wijze van reserveren daarvoor en hopen dat u, op verantwoorde wijze, Arti de komende tijd toch nog weet te vinden.

Ons incasseringsvermogen wordt op de proef gesteld. Wij, het bestuur, de werkorganisatie en ik, voelen ons op afstand met u allen verbonden en wensen u moed en positiviteit toe. Pas goed op uzelf en op uw naasten.