AFGELAST: OPENING TENTOONSTELLING ONGEMAKKELIJK

AFGELAST: OPENING TENTOONSTELLING ONGEMAKKELIJK OP VRIJDAG 13 MAART 20-22 UUR

Arti et Amicitiae volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de overheid en de Gemeente Amsterdam met betrekking tot het coronavirus. Aan de hand daarvan is de conclusie van het bestuur en de zakelijke leiding dat de opening van de tentoonstelling Ongemakkelijk op vrijdag 13 maart van 18 – 20 uur NIET door kan gaan.

In plaats daarvan is de tentoonstelling vanaf zaterdag 14 maart op reguliere tijden geopend. Ook de sociëteit hanteert reguliere openingstijden:

Tentoonstellingen op de zalen
Dinsdag t/m zondag van 12-18 uur
Sociëteit
Maandag t/m vrijdag van 12 – 23 uur ( na 17 uur alleen voor leden)

Wij adviseren onze oudere leden en mensen met verkoudheids- of griepklachten thuis te blijven. Ook medewerkers met verkoudheidsklachten of andere milde klachten werken thuis. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen via de mail en de website.


De werkorganisatie en het bestuur van Arti et Amicitiae zijn zich bewust van het coronavirus en hanteren binnen Arti et Amicitiae het volgende protocol (voorgeschreven door het RIVM en de GGD)

  • Geen handen schudden voorlopig
  • Gepaste afstand houden
  • Extra aandacht besteden aan het handen wassen.
  • In elleboog hoesten of niezen
  • Papieren zakdoekjes gebruiken die na 1x gebruik worden weggegooid.

MOCHT U ZELF GRIEPACHTIGE VERSCHIJNSELEN HEBBEN, DAN GELDT HET VOLGENDE ADVIES:

Neem telefonisch contact op met huisarts of de lokale GGD als u:

  • Koorts hebt boven de 38 graden met luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid)
  • En de afgelopen twee weken in een land/regio geweest bent met wijdverspreide verspreiding van het coronavirus: (China (inclusief Hong Kong, Macau en Taiwan), Singapore, Zuid-Korea, Iran, Italië: de gemeenten Codogno, Sesto Cremonese, Pizzighettone, Soresina, Sesto S.G., Pieve Porto Morone, Casalpusterlengo, Castiglione d’Adda, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo en San Fiorana (regio Lombardije) en V’o Euganeo, Mira (regio Veneto)
  • Of de afgelopen twee weken contact hebt gehad met een patiënt met het nieuwe coronavirus.
  • Uw huisarts overlegt met de GGD of onderzoek naar het nieuwe coronavirus nodig is.

Vanzelfsprekend geldt dat in bovenstaand geval wij zowel van onze medewerkers als gasten verwachten, dat zij thuis blijven totdat zij meer duidelijkheid hebben.

Heeft u klachten en bent u de afgelopen twee weken nog in Arti geweest? Dan verzoeken wij u vriendelijk ons op de hoogte te stellen via 020-6245134